Training Social Awareness

Facebook, Instagram, Twitter, wie maakt er geen gebruik van? Via de digitale snelweg is het makkelijk om contact te maken met de buitenwereld zowel zakelijk als privé. Maar hoe presenteren wij ons eigenlijk online? Niet iedereen is zich er van bewust dat alles wat je online deelt de reputatie van je werkgever kan beïnvloeden en vice versa. In deze training laten we zien hoe dun die grenzen zijn tussen je privé-, social media- en professionele leven en hoe je hier bewust mee om kunt gaan. Je krijgt tips waarmee je na afloop van de training gelijk aan de slag kunt.

Resultaat

Na de training weet hoe je jezelf profileert op social media. Ben je op de hoogte van de do’s en don’ts op het gebied van social media (social aware). Kun je een meer bewuste keuze maken in wat je wel en niet deelt en hoe je social media bewust kunt inzetten, zowel bedrijfsmatig als voor privédoeleinden.

Doelgroep

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die regie wil krijgen over social media (Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, WhatsApp en Youtube) zonder alles helemaal dicht te zetten. En die zijn/haar privé, professionele- en social medialeven effectiever wil overbrengen zonder dat zijn/haar werkgever in verlegenheid wordt gebracht. Een vooropleiding is niet vereist.

Inhoud

  • Verwachtingen deelnemers
  • Uitleg Social awareness
  • Wat zegt een post over jou?
  • Praktijkvoorbeelden
  • Wat betekent dit voor jou en voor jouw werkgever?
  • Leeropbrengsten en afsluiting
  • Napraten

In-company

Deze training wordt ook in-company verzorgd. Neem contact met ons op via info@publiekinteractief.nl voor een voorstel op maat.

Cursusduur

13:30 – 16:30 uur (inclusief pauze)

Datum

29 maart 2018
17 april 2018
24 mei 2018
07 juni 2018

Locatie

Bink36, Publiek Interactief, Gebouw M1-47, Binckhorstlaan 36, 2516 BE in Den Haag

Kosten

€ 249 exclusief 21% btw

Trainer

Jerry Downing

Andere workshops

Contact

Nieuwsgierig geworden naar wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Neem contact met ons op via Whatsapp of e-mail. We reageren binnen een werkdag.